Die Anmeldung für die IBH Summer School 2018 ist vom 1. Februar bis 15. Juli 2018.
Für Fragen, bitte kontaktieren Sie mich persönlich unter: ibh.international@uni-konstanz.de

The application period for the IBH Summer School is from 1. February till 15. July 2018.
Should you have more questions, please contact me directly via: ibh.international@uni-konstanz.de

IBH Summer School Registration

Persönliche Daten / Personal Data
Geschlecht / Gender*
Kontaktdaten / Contact Data
Akademische Daten / Academic Data
Please note that you have to be regular, full time student in order to apply. Applications from non-students will NOT be considered.
Bitte beachten Sie, dass Sie Vollzeitstudent sein müssen. Die Registrierungen von Nicht-Studenten werden nicht berücksichtigt.
Die Kursgebühr für Studierende der IBH oder IBH Partneruniversitäten ist EUR 400,-.
Studierende von anderen Hochschulen die keine Zugehörigkeit zur IBH haben, bezahlen EUR 480,-.
The course fee for students from IBH / IBH partner universities is EUR 400,-.
Please note that students at the universities that are not in partnership with IBH are subject to payment of course fees in amount of EUR 480,-.

Bitte nutzen sie den Test des Goethe-Instituts, um Ihre Sprachkenntnisse einzustufen. Sie finden den kostenlosen Test unter diesem Link. To verify your language skills, please use the test provided from the Goethe-Institute. You can find the free test following this link.
Sonstiges / Miscellaneous
Anmeldungstyp / Registration Type
Möchten Sie ein WG-Zimmer im Studentenwohnheim für August 2018 reservieren (390,- €)?
Would you like to reserve a room in a shared apartment in the student accommodation for August 2018 (390,-€)?

Photo Consent
Zustimmung zur Veröffentlichung und Verwendung von Fotos. Fotos werden an sicheren Orten gespeichert und nur von autorisierten Mitarbeitern benutzt.
I grant permission to IBH Summer School for the use of the photograph(s) or electronic media images in any presentation of any kind and all kind whatsoever. Images will be stored in secure location and only authorizd staff will have access to them.